adm banner
adm bruidsmode

Jurk op maat

Heeft u bijzondere wensen? Dan kunnen wij een trouwjurk, avondjurk of galajurk naar eigen ontwerp maken, in iedere maat, stijl, kleur en stof. ADM Bruidsmode levert ook bijpassende accessoires, zoals sluiers, sjaals en stropdassen.

Stap 1 de eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak inventariseren we samen uw wensen. Als u precies weet wat u wil en een compleet plaatje in uw hoofd heeft, maakt ADM Bruidsmode een jurk die daar helemaal bij aansluit.

We kunnen ook samen met u een ontwerp bedenken. Dan beginnen we met de keuze voor een bepaalde stijl: romantisch of modern? Wel of geen sluier? Wat voor hals? Een korte of lange rok? Wijd of strak? Wit of een kleur? Kortom, de mogelijkheden zijn ontelbaar.

ADM Bruidsmode denkt met u mee en geeft u professioneel advies.

We spreken af wanneer u de jurk voor de eerste en tweede keer kunt komen passen, zodat we op tijd klaar zijn voor de grote dag.

Stap 2 de eerste afspraak

Een spannend moment: u kunt voor het eerst uw droomjurk zien en passen. Nu kunnen we nog wat veranderen aan de jurk: iets korter, iets langer, meer decoratie, een lagere hals.

Stap 3: de tweede pas

De tweede pas is bedoeld om de jurk nog een laatste keer op maat te maken. Na deze aanpassingen is uw jurk helemaal klaar en kunt u deze ophalen.